Skip to content

Termeni de livrare

Pentru a cumpăra produse utilizând situl web www.maguro.ro trebuie să acceptați termenii și condițiile de mai jos:

Taxe de livrare

Livrare GRATUITĂ pentru comenzi peste 300 RON.

Pentru comenzi sub 300 RON percepem următoarele taxe de livrare:

  • Zona VERDE:        15 lei/ comandă
  • Zona GALBENĂ:   25 lei/ comandă
  • Zona ORANGE:    35 RON /comandă

Deocamdată livrăm doar în zonele afișate mai jos. Pentru cereri speciale ne puteți contacta la numărul de telefon 0770 770 710.

 

Odată ce cumparatorul plasează o comandă pe site-ul www.maguro.ro, acesta consimte să comunice cu vânzătorul telefonic sau prin email pentru livrarea comenzii. O comandă este considerată completă în momentul în care aceasta este confirmată telefonic. Dacă nu sunteți contactat, sunați 0770 770 710.

Toate produsele afișate pe site au un termen de valabilitate de 4 ore și pot fi returnate într-un interval de maxim 4 ore de la livrare/ridicare.

În timpul plasării comenzii, cumpărătorul are acces la preț și la modalitatea de plată. Cumpărătorul va primi din partea vânzătorului produsele comandate însoțite de foaia de comandă/bon fiscal sau factură la cerere. Vânzătorul poate cere plata în avans pentru bunurile comandate.

Fiecare comandă este preluată de către un operator, confirmată prin email clientului și livrată în cel mai scurt timp posibil către client. La www.maguro.ro livrăm în general în termen de 60-120 de minute de la preluarea și confirmarea comenzii, însă acest interval poate varia în funcție de distanța și condițiile de trafic.

Site-ul www.maguro.ro va colecta datele relevante privind Clientul și comanda acestuia, respectiv nume, numărul de telefon și adresa de livrare precum și tipul de produs comandat.

Odata confirmata comanda de catre Restaurant, Restaurantul va lua toate masurile necesare pentru prepararea si livrarea corespunzatoare a Produselor convenite afisate pe site-ul www.maguro.ro

Restaurantul răspunde pentru onorarea comenzilor primite de la Clienți și pentru conformitatea Produselor furnizate Clienților.

Restaurantul răspunde pentru rezolvarea oricăror reclamații sau probleme sesizate de Clienți în legătura cu calitatea Produselor sau cu orice alte aspecte legate de prepararea și vânzarea produselor, după preluarea și confirmarea comenzii transmise prin intermediul websitului.

Restaurantul răspunde pentru acuratețea și actualitatea informațiilor furnizate.

Toate datele personale transmise către www.maguro.ro sunt strict confidențiale și ne obligăm să nu trimitem mai departe aceste date niciunei terțe părți.